Inbraakbeveiliging


Is er bij u ingebroken en ligt alles overhoop? Of wilt u dit juist voorkomen? Wij helpen u direct met persoonlijk advies en de juiste materialen.


250 inbraken per dag

Inbrekers deinzen nergens voor terug. Ze breken deuren open, gooien stenen door ramen, hengelen via de brievenbus, sluipen binnen via (klep)ramen en hebben allerlei methoden om uw sloten te forceren.


Met name dat laatste is iets waarvan veel mensen zich niet bewust zijn. U denkt dat uw bedrijf of huis goed op slot is, maar veelal is het voor inbrekers gemakkelijk om binnen te komen. In Nederland worden maar liefst 250 inbraken gepleegd per dag.


Geef inbrekers geen kans

Wij kennen de methoden van inbrekers en hebben ook de materialen om u hier goed tegen de beveiligen. Zo wordt sinds twee jaar de ‘kerntrekmethode’ veelvuldig toegepast, waarbij inbrekers de cilinder uit uw slot trekken. Met een ander type cilinder in uw slot maken inbrekers geen kans meer.


Inbrekers komen vaak ook succesvol binnen door met een pasje te flipperen om het slot te forceren. Met een Secustrip lukt ze dit niet meer. Kortom: aan goede verlichting, stevig hang- en sluitwerk en degelijke ramen en deuren hebben inbrekers een hekel. Zeker de gelegenheidsinbrekers, die verantwoordelijk zijn voor 90% van alle inbraken. De kans dat ze dan uw huis links laten liggen is groot.


Meer weten of een afspraak maken?

Wij komen graag bij u langs om u tips te geven en te kijken of uw hang- en sluitwerk aan de eisen voldoet.


Bekijk onze beveiligingsfolder nu online.